MARÍA BADIA PRESENTA EL SEU CURTMETRATGE "BENVINGUDA" A MANACOR.


 

Ja és l'hora de parlar-vos de Maria Badia Martí (Manacor, 1994), ex alumna de l'IES Mossèn Alcover. Va estudiar Audiovisuals i Multimèdia a la Universitat de Girona i desprès va cursar el Màster en Direcció Cinematogràfica a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Com a directora, fou la guanyadora del Certamen de Curtmetratges del Programa Cultural Art Jove 2022 (Institut Balear de la Juventut) amb el seu curtmetratge "Doula".



En aquest curtmetratge es tracta l'embaràs des d'una perspectiva diferent. La protagonista, Marta, una adolescent que prepara els exàmens de Selectivitat, descobreix que està embarassada de la seva parella, que acaba de morir. Entre la confusió i el dol, s'enfronta a una conversació dura amb la seva sogra.

Maria Badia és noticia avui per la presentació a Manacor de "Benvinguda", la seva nova obra. Serà dia 20 d'abril, a les 19 hores, al Teatre Municipal. En aquest cas, la història és diferent: na Txell, una adolescent barcelonina, es trasllada a viure a Mallorca amb la seva mare i en Toni, la seva nova parella. Quan la mare és absent, a la Txell li ve la regla. L'únic que li pot explicar és en Toni, no gaire acostumat a aquestes coses... Ens trobam, en paraules de l’autora i directora, amb una història "tendra i simpàtica". Si voleu aprofundir un poc més vos deixam l'entrevista de la revista Cent per cent:

Maria Badía: "He sentit que era molt guai rodar a casa"

Des de l'IES Mossèn Alcover volem donar l'enhorabona a na Maria i donar-li molts d'ànims per continuar la seva feina. Enhorabona de tot cor!





Entrades populars